Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Walther P99 - 9x19 (9mm Luger) *HASZNÁLT ÚJSZERŰ

215.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FMP99
Raktárkészlet 1: Utolsó 1 db raktáron

A Walther maroklőfegyverek közül az egyik legismertebb és legelterjedtebb. Kompakt felhasználás, az önvédelemtől a sportfeladatok ellátására is egyaránt alkalmas, mindamellett több rendvédelmi szerv rendszeresített oldalfegyvere is. Megbízható, könnyen kezelhető/szerelhető.

Tárkapacitás : 15
Méretek : 180/135/34 mm
Csőhossz : 102 mm
Súly : 605 g
Sütési út: 14mm
Sütési erő : 4000g
Sütés : SA/DA

Kategória: B1

eng

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL!

ENGEDÉLYKÖTELES TERMÉK!

Youtube videók

Leírás

A Walther P99 pisztoly az egyik legismertebb és legjobb minőségű öntöltő pisztoly a piacon. A pisztoly elegáns kialakítású és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően tartós és megbízható. A pisztoly könnyen kezelhető, és a felhasználói kényelem és biztonság szempontjából számos funkcióval rendelkezik.

A pisztoly kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, az önvédelemre vagy az igényes sportlövészetre.

A Walther P99 pisztolyhoz tartozó biztonsági funkciók közé tartozik az automata biztosítás, amely megakadályozza a véletlen elsütést, valamint az ergonomikus markolat, amely biztosítja a pisztoly kényelmes fogását és az ideális tapadást a használó számára. A pisztoly további biztonsági funkciói közé tartozik az akadálymentesített zár és a biztonsági kioldó, amely megakadályozza a véletlen kiváltást.

A Walther P99 pisztolyhoz tartozó egyedülálló funkció az ún. "Anti-Stress" mechanizmus, amely biztosítja a megbízható elsütést minden helyzetben, beleértve a stresszes szituációkat is. Az "Anti-Stress" funkció javítja a lövési pontosságot, miközben csökkenti a lövési stresszt és segít a felhasználónak a célzásnál.

Összességében a Walther P99 pisztoly a minőség, a megbízhatóság és az innovatív pisztolytervezés tökéletes ötvözete. Ez a pisztoly azoknak ajánlott, akik egy megbízható, könnyen használható és pontos fegyvert keresnek minden típusú használatra.